Marine

Marine 

Med godkendelser fra fælles klassifikationsselskaber for skibsbygning og industri kan vi garanterer dig kvalitet, fleksibilitet, innovative tilgange og løsninger samt tilpassede løsninger.

Individuelt design, professionel rådgivning, tilgængelighed ex lager som mangeårig leverandør af udstyre til den tyske flåde og den danske flåde og leverer til kendte værfter og leverandører overalt med VG marine ventiler, bronze ventiler og mudbox / strainers 

Vi har som nyt fået import af alle produkter produceret af det kendte bronzestøberi i Italien GUIDI som har produceret skibs ventiler og fittings siden 1968 og er stadig en stærk leverandør på marked. 

- vi hjælper dig gerne personligt med spørgsmål

Underkategorier

 • Stopventiler
  Stopventiler

  Stopventiler anvendes til at fylde, eller aftappe, væsker

  Det er så enkelt som det lyder. En stopventil er ganske enkelt en ventil der kan bruges til at stoppe flow af væske, således at man kan påfylde mere væske, eller aftappe væske fra en beholder, eller lignende.

  Stopventiler til marine brug

  Som nævnt bruges stopventiler ganske enkelt til at tilføje, eller stoppe væsker. Det kunne for eksempel være i forbindelse med en reparation. Det ville i dette tilfælde så være muligt at stoppe for eksempelvis vandtilførslen til et område midlertidigt, for at foretage en reparation.

  Klik her hvis det er brandhane ventiler du kigger efter

  Se evt. også kontraventil, spadeventil og penstocks

 • Membranventiler
  Membranve...
 • Storm / kontrolventiler
  Storm /...
 • Skydeventiler
  Skydevent...
 • Brandhane ventiler
  Brandhane...

  Sikker og effektiv brandresponsoperation kræver beredskab af effektiv kvalitet, effektiv brandudrustning og udstyr, der er godkendt i henhold til marine og offshore standarder. vi tilbyder et komplet sortiment af brandhane ventiler, branddragter, brandslanger, koblinger og adaptere, brandslukkere, åndedrætsapparater og tilbehør til at tackle enhver type brandrelateret hændelse om bord. Vi skræddersy og leverer også A-Z brandbekæmpelsespakker baseret på individuelle krav til fartøj eller rigg.

  Godkendte brandhane ventiler i høj kvalitet

  Alle vores brandhane ventiler, branddragter og brandudstyr er designet og testet efter de nyeste forskrifter og krav fra den marine offshoreindustri. Godkendelser inkluderer SOLAS / MED, USCG, EN469 og NFPA. Vores omfattende netværk af Marine Fire Service kan hjælpe dig med at vedligeholde dit driftsklar udstyr om bord.

 • Butterfly ventiler
  Butterfly...
 • Mudbox/Strainers
  Mudbox/St...

  Mudbox strainers fra Lauridsen Group

  Filtre til skibes havvand indløb kaldes almindeligvis mudbox, mens filtre til andre anvendelser ofte benævnes filter. Inderdelene i mudboksen og filtre kaldes filterkurv og findes i forskellige maskestørrelser, dvs. størrelser af filter maske størrelsen kan fås i forskellige maske størrelser og materialer.

  Kontakt os hvis du vil vide mere om vores mudbox trainers

 • Kugleventiler / kirtelhaner
  Kuglevent...
 • Sikkerheds- / reguleringsventiler
  Sikkerhed...
 • Selv / hurtiglukkende ventiler
  Selv /...

  Se evt. også vores andre produkter som: pp cam-lock couplingerFjernvarme ventil

 • Dampventiler
  Dampventiler
 • Reparations Klemmer
  Reparatio...

Menu