Butterflyventil med limit switch box

Butterflyventil med limit switch box

Butterfly ventil fra Lauridsen Group

Har din virksomhed brug for en butterfly ventil i høj kvalitet, er vi hos Lauridsen Group eksperter i både fremstilling og import af nogle af verdens bedste og mest velrenommerede butterfly ventiler - også refereret til som butterfly valve. En butterfly ventil kan påmonteres en luft- eller el-aktuator. Den bruges typisk som en tænd/sluk funktion de egner sig dårligt til flowregulering fordi det er svært at indstille den rette gennemstrømning og der er risiko for kavitation. De fremstilles i mange forskellige konstruktioner, således at de kan imødekomme unikke behov og krav. Funktionalitetsmæssigt skaber vi nogle af de skarpeste i branchen, da vi har udviklet os til at være et pioner-firma med en niche kompetence, der gør os til markedsledende inden for ventiler til industrispildevand og til den maritime branche. Vi kan konstruere en butterfly ventil efter dine ønsker, da vi også har egne fabrikker i Kina, Frankrig og Spanien. Vi samarbejde desuden med nogle af Europas fremmeste producenter inden for ventiler, hvilket giver os gode kort på hånden i forhold til at have et produktsortiment, der kan opfylde særlige ønsker, krav og behov.

Vi stiller store krav til kvaliteten af vores butterfly ventiler

Der er intet i vores udbud, der glider let igennem. Vi stiller store krav til vores leverandører, da vi har en klar målsætning, der hedder, at vi skal udstyre vores kunder med de bedste produkter og løsninger overhovedet. Vi stiller lige så høje krav til vores egenproduktion, hvilket afspejles i, at vi har nogle kompetente ingeniører til at beregne og designe vores unikke modeller. Kvaliteten er altid i højsæde, da vi lever af at levere driftssikre og stabile løsninger, som giver kunderne ro i sindet. Når du bestiller en butterfly ventil hos os, kan du derfor være sikker på, at du investerer i et produkt, der er testet og efterprøvet på alle mulige parametre, før de udbydes. Vi kvalitetssikrer alle løsninger, således at du har det bedste arbejdsmæssige fundament og kan være sikker på, at du har en holdbar butterfly ventil, som er robust og driftssikker. Vores altoverskyggende mål er at levere et produkt til dig, som kan hjælpe dig i din produktion.

Intelligente ventil løsninger med fokus på kundens behov for en specifik butterfly ventil

Har du en produktionsvirksomhed, der har behov for kugleventiler i særklasse, har vi skabt nogle unikke ventiler, som favner bredt og kan imødekomme de fleste behov. Har du derimod en særlig forespørgsel på noget, for eksempel en butterfly ventil der kan noget ekstra ordinært, har vi et dedikeret team af eksperter, der kan eksekvere på dette. Du kan med andre få skræddersyet ventiler, som kan løse dine udfordringer. Vi bygger vores forretning på tilfredse kunder, som kan drifte deres virksomhed på baggrund af de produkter, vi leverer til dem. Netop derfor har vi altid gang i nye ting, så vi er på forkant med udviklingen. Vi er den foretrukne leverandør af mange kunder, da vi netop formår at tilbyde en agilitet, som ikke mange andre kan præstere. Vil du have kvalitets ventiler af høj standard, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har masser af forskellige konstruktioner i vores sortiment - eller du kan få specialudviklet en butterfly ventil dit produktionsapparat. Se evt. også vores fjernvarme ventil

Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

Har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00
+45 53 81 21 41

Produkter i denne kategori

5 items
Der er 5 varer.
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her