VVS

VVS 

Underkategorier

 • Vandvarmer sikring
  Vandvarme...

  Nedenfor finder du vores store udvalg af vandvarmer trykbeholdere også kaldet en expansionsbeholder tryk tank, trykbeholderens funktion er at modvirke vacuum før pumpen og fittings så ikke der opstår kavitation i pumpeenheden, samtidigt kan trykbeholderen udligne stigende og faldende tryk så anlægget hele tiden har det rigtige volumen i systemet, hvis ikke man kender det rigtige volumen i anlægget kan man som tommelfingerregel regne med ca. 15-20 liter pr kW, der bruges ofte almindelig brugsvand eller en glykol-blanding og sjællent en sprit-blanding, glykol væsken skal være med som et smøremiddel og samtidig forhindre rustdannelse i systemet      

  Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 • Lækagedetektorer
  Lækagedet...

  Nedenfor finder du vores udvalg af lækagedetektorer. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 • Trykreducerende ventiler
  Trykreduc...

  Nedenfor finder du vores udvalg af trykreducerende ventiler. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 • Afbalancerings- og desinfektionsventiler
  Afbalance...

  Nedenfor finder du vores udvalg af afbalancerings- og desinfektionsventiler. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 • Termostatiske blandeventiler
  Termostat...

  Nedenfor finder du vores udvalg af termostatiske blandeventiler. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 • Vandmålere
  Vandmålere

  Nedenfor finder du vores udvalg af vandmålere. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 • Vaskemaskine fittings og toiletartikler
  Vaskemask...

  Nedenfor finder du vores udvalg af Vaskemaskine fittings samt slanger og andet tilbehør.

  Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkom men til at ringe til os eller sende en mail.

 • Vandfiltrering
  Vandfiltr...

  Nedenfor finder du vores udvalg af Filtrerings enheder som er opdelt i forskellige grupper hvor filtrering kan foregå, vi har de fleste filtre som sælges på marked som lagervare og det store udvalg af filtre i forskellige finheder kan du ikke finde det du ønsker så ring til os så løser vi opgaven. 

  Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os 53812141 eller sende en mail.

Menu