Ventiler til industri

Ventiler til industri 

I dette afsnit vil du kunne finde et stort udvalg af ventiler til industrien, vores store lager af butterflyventiler, spadeventiler, gate og globe ventiler, check valves, gummikompensatorer, vacum og tryk regulaorer   samt et stort tilbehørs udvalg så som pneumatisk cylindre, aftaster, elektriske aktuator, med positions giver, gearkasser, stamme forlængere, ekstra håndstag, det vi ikke har på hjemmesiden kan vi skaffe så bare giv os et ring.         

Underkategorier

 • Messing kugleventil
  Messing...

  Mssingeventiler 

  denne ventil er en prisbillig ventil der ofte bruges i vores drikkevandsanlæg og har en lang holdbarhed, man skal være opmærksom på at ventilerne er drikkevandsgodkendte hvis de installeres i ens drikkevandsledning, er du i tvivl så ring og få en snak.

      

  Nedenfor finder du vores udvalg af messing kugleventiler. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 • Støbejern kugleventil
  Støbejern...

  Hvad er en kugleventil 

  en kugleventil også kaldt en kuglehane er en af de mest kendte ventiler for afspærring af medier som luft, vakuum og andre aggressive væsker - kugleventilen fås i udgaver som både 2 vejs og 3 vejs ventiler i L boring og T boring - ventilen drejes ofte 90 grader men kan også fås hvor kuglen kan dreje 360 grader - kugleventilerne kan fås med en V formet kugle der gør at reguleringen af flow kan gøres på en relativ billig måde.

  kugleventilerne kan styres både pnumatisk og elektrisk og kan monteres med 4-20 ma styringer for at opnå den rigtige position samt tilbagemelder funktion, det er kun fantasien der sætter grænser.    

  Nedenfor finder du vores nøje udvalgte kugleventiler lavet af støbejern. Hvis de ikke passer dine behov, så er du velkommen til at kontakte os så vi sammen kan finde den rette ventil til dig.

 • Støbejern & rustfri kugleventil
  Støbejern...

  Rustfri kuglehane i plastik - Kugleventil i absolut topkvalitet

  Her finder du vores største udvalg af støbejern og rustfri kuglehane i plastik. Uanset brug, vil disse kugleventiler passe dine behov. Hvis vores store udvalg alligevel ikke passer dine behov, så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette kugleventil eller rustfri kuglehane.

  Klik på disse links hvis du er på udgik efter kuglehane plastik, PVC haner eller noget helt andet som f.eks. en kontraventil, spadeventil eller stopventiler

 • Kugleventil med limit switch box
  Kuglevent...

  Arbejder du med gas og væsker, hvor du har brug for at kunne regulere gennemstrømninger, har du behov for en ventil i god kvalitet. Hos Lauridsen Group tilbyder vi blandt andet en kugleventil (ball valve) af høj standard, som er sikker og driftig. Vi importerer fra nogle af de bedste producenter i Europa, og vi har selv egne fabrikker i Frankrig, Spanien og Kina. Vi stiller høje krav til vores leverandører, da vi lever af at levere unikke kugleventiler til særlige behov inden for både industrispildevand og den maritime branche. Vi er et seriøst foretagende, som i årevis har udviklet kugleventiler af høj kvalitet til professionelle fag, der efterspørger vores holdbare løsninger.

  Vi udvikler løsninger og kugleventiler til unikke behov

  Med en ventil har du mulighed for at åbne eller lukke helt for en gennemstrømning af for eksempel gas og væske. Du kan også regulere et trykfald og dermed den hastighed, som en strømmende væske har i et rørsystem. Vi udvikler løbende på nye løsninger, således at vi også er i stand til være på forkant med eventuelle efterspørgsler. Vi tager patent på vores produkter, da vi anser vores løsninger for at være de bedste og mest rentable - og vi vil ikke sættes i forbindelse med efterligninger, der ikke formår at levere den kvalitet, som vi er kendt for at tilbyde. Vil du være sikker på at få en kugleventil, der er gennemtestet, sikker og holdbar, så sørg for at vælge en ventil fra Lauridsen Industri. Vi er klar til at imødekomme dine behov - og vi kan skræddersy helt særlige løsninger og modeller til dig og din virksomhed.

  Kvaliteten er altid i højsæde

  En kugleventil er en form for bold eller kugle, som har et hul, der er placeret direkte i det flow, der er ved gas eller vand. Denne kan åbnes ved hjælp af et håndtag, således at der kan reguleres, stoppes og startes efter behov. Har du en produktionsvirksomhed, hvor I anvender ventil og særligt kugleventiler, kan der være et behov for at kunne slukke for produktionen om natten eller andre tidspunkter, hvor der ikke skal være løbende gennemstrømning. Vi sikrer os, at kvaliteten altid er i højsæde, da det er en helt essentiel funktion, at kugleventilen fungerer optimalt - så du kan regulere dit flow.

  Vi har fokus på dine unikke behov

  Vores vision og mission er at udstyre vores mange trofaste kunder med fleksible løsninger. Vi har fokus på dine behov, hvorfor vi efterkommer unikke efterspørgsler, som vi er i stand til at eksekvere på. Har du behov for noget ekstraordinært, er vi klar til at levere det. Vores dygtige ingeniører er fagligt kompetente folk, som forstår at udvikle til nichefag, hvorfor vi er den foretrukne leverandør af mange firmaer. Vil du gøre en god investering i en god og solid kugleventil, der holder i mange år, er vi hos Lauridsen Group parate til at hjælpe dig.

  Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

 • Koncentrisk butterflyventil
  Koncentri...

  Butterflyventil i absolut topkvalitet fra Lauridsen Group

  Vi tilbyder alt fra en ordinær koncentrisk butterflyventil til rustfri og reservedele til disse. Hvis du ikke finder den butterflyventil eller reservedel, som du ledte efter, så er du velkommen til at kontakte os.


  Husk at Laudridsen Group også sælger: kontraventil - spadeventilmudbox strainers og press fittings

 • Butterflyventil med limit switch box
  Butterfly...

  Butterfly ventil fra Lauridsen Group

  Har din virksomhed brug for en butterfly ventil i høj kvalitet, er vi hos Lauridsen Group eksperter i både fremstilling og import af nogle af verdens bedste og mest velrenommerede butterfly ventiler - også refereret til som butterfly valve. En butterfly ventil kan påmonteres en luft- eller el-aktuator. Den bruges typisk som en tænd/sluk funktion de egner sig dårligt til flowregulering fordi det er svært at indstille den rette gennemstrømning og der er risiko for kavitation. De fremstilles i mange forskellige konstruktioner, således at de kan imødekomme unikke behov og krav. Funktionalitetsmæssigt skaber vi nogle af de skarpeste i branchen, da vi har udviklet os til at være et pioner-firma med en niche kompetence, der gør os til markedsledende inden for ventiler til industrispildevand og til den maritime branche. Vi kan konstruere en butterfly ventil efter dine ønsker, da vi også har egne fabrikker i Kina, Frankrig og Spanien. Vi samarbejde desuden med nogle af Europas fremmeste producenter inden for ventiler, hvilket giver os gode kort på hånden i forhold til at have et produktsortiment, der kan opfylde særlige ønsker, krav og behov.

  Vi stiller store krav til kvaliteten af vores butterfly ventiler

  Der er intet i vores udbud, der glider let igennem. Vi stiller store krav til vores leverandører, da vi har en klar målsætning, der hedder, at vi skal udstyre vores kunder med de bedste produkter og løsninger overhovedet. Vi stiller lige så høje krav til vores egenproduktion, hvilket afspejles i, at vi har nogle kompetente ingeniører til at beregne og designe vores unikke modeller. Kvaliteten er altid i højsæde, da vi lever af at levere driftssikre og stabile løsninger, som giver kunderne ro i sindet. Når du bestiller en butterfly ventil hos os, kan du derfor være sikker på, at du investerer i et produkt, der er testet og efterprøvet på alle mulige parametre, før de udbydes. Vi kvalitetssikrer alle løsninger, således at du har det bedste arbejdsmæssige fundament og kan være sikker på, at du har en holdbar butterfly ventil, som er robust og driftssikker. Vores altoverskyggende mål er at levere et produkt til dig, som kan hjælpe dig i din produktion.

  Intelligente ventil løsninger med fokus på kundens behov for en specifik butterfly ventil

  Har du en produktionsvirksomhed, der har behov for kugleventiler i særklasse, har vi skabt nogle unikke ventiler, som favner bredt og kan imødekomme de fleste behov. Har du derimod en særlig forespørgsel på noget, for eksempel en butterfly ventil der kan noget ekstra ordinært, har vi et dedikeret team af eksperter, der kan eksekvere på dette. Du kan med andre få skræddersyet ventiler, som kan løse dine udfordringer. Vi bygger vores forretning på tilfredse kunder, som kan drifte deres virksomhed på baggrund af de produkter, vi leverer til dem. Netop derfor har vi altid gang i nye ting, så vi er på forkant med udviklingen. Vi er den foretrukne leverandør af mange kunder, da vi netop formår at tilbyde en agilitet, som ikke mange andre kan præstere. Vil du have kvalitets ventiler af høj standard, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har masser af forskellige konstruktioner i vores sortiment - eller du kan få specialudviklet en butterfly ventil dit produktionsapparat. Se evt. også vores fjernvarme ventil

  Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

 • Dobbelt offset butterflyventil
  Dobbelt...

  Herunder finder du alle vores Dobbelt offset butterflyventiler, som kan bruges til alle typer af industri. Hvis du ikke finder hvad du skal bruge, så er du velkommen til at kontakte os på +45 53812141 eller send os en mail.

 • Spadeventil
  Spadeventil

  Spadeventil fra Lauridsen Group

  Søger du en spadeventil, hvor kvaliteten er i højsæde, således at du bliver godt udstyret med en stabil og driftssikker løsning, er vi hos Lauridsen Industri klar til at løfte opgaven. Vi importerer spadeventiler, også kaldet knife gate valve, fra nogle af Europas mest velrenommerede fabrikanter og producenter. Det gør os til en af de stærkeste virksomheder, som er klar til at levere en professionel spadeventil, der kan opfylde unikke behov. Vi har fundet en niche, hvor vi kan tilbyde vores kunder nogle professionelle løsninger og produkter, som er en god investering på kort og lang sigt. Vil du have en ventil, der er sikker i brug og er driftig i mange år frem, er vi klar med, hvad end du har behov for. Vi skræddersyer løsninger til den enkelte kunde, hvorfor du kan få det, som du vil have det.

  Verdensklasse spadeventiler

  Noget af det vigtigste i forhold til fremstilling, såvel som køb af en ventil, er, at kvaliteten er i top. Det er en præcisionskomponent, som forudsætter, at den er holdbar og formår at skabe den fornødne tæthed, som er dens altoverskyggende funktion. Uanset hvilken type spadeventil du ønsker, har vi et produkt, med et design i verdensklasse. Vi importerer og fremstiller ud fra særlige behov til industrispildevand og den maritime branche, hvor kvaliteten er et must. Vil du gøre en god investering, der gavner dig både på kort og lang sigt? Så tilbyder vi ventiler i verdensklasse, som er særdeles holdbare i mange år. Vi har de løsninger, der skal til for at give dig de optimale arbejdsbetingelser.

  Kontinuerligt fokus på videreudvikling af spadeventiler

  Hos Lauridsen Industri arbejder vi kontinuerligt på at holde os opdateret på de skarpeste løsninger. Vi er selv i stand til at forbedre og videreudvikle på vores produkter, således at vi følger med tiden og kan levere løsninger på efterspørgsel. Når det kommer til sikkerhed i forhold til vores produkter, stiller vi os kun tilfredse med spadeventiler af høj kvalitet. Vi forsker, udvikler og tester løbende på nye løsninger, som kan imødekomme særlige behov både nu, men også i fremtiden.

  Spadeventil kvalitetstestet af dygtige ingeniører

  Vi kvalitetssikrer alle vores ventiler og, således at de lever op til vores vanligt høje standarder. Derfor har vi en række eksperter tilknyttet, som har speciale i vores nichefag. Der er altid dygtige og kompetente ingeniører til at teste alt, hvad vi udvikler og efterfølgende tilbyder markedet. Det er din sikkerhed for, at vi altid kan udbyde en kvalitet, der er af så høj en kaliber, at du kan vide dig helt sikker på, at du får de optimale løsninger til din branche. Vi fremstiller vores egne produkter i blandt andet Spanien, Frankrig og Kina, hvor vi har strenge krav til materialevalg, nøjagtighed og produktkvalitet. Da vi lever af tilfredse kunder og forbrugere, er det i selve fremstillingsprocessen, hvor vi lægger vores store fokus. Se evt. også vores kontraventil, fjernvarme ventil og penstocks

  Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

 • Skydeventil
  Skydeventil

  Har du en produktionsvirksomhed, hvor der er behov for en skydeventil (også kaldt gate valve)

  Hos Lauridsen Industri eksperter i at levere gode og stabile løsninger, som er driftssikre og robuste. Går du meget op i, at kvaliteten af en skydeventil er i top, har vi et bredt sortiment af diverse skydeventiler, som er skabt til at holde længe samt være sikre i brug. En skydeventil er udstyret med et lukkespjæld, som ved hjælp af en ventilspindel kan reguleres ind eller ud i topstykket af ventilen. Disse skydeventiler inddeles typisk i såkaldt kile skydeventiler og parallel skydeventiler. En skydeventil bruges stort set kun på rørledninger med højt tryk og høje temperaturer, men de bruges også på olie- og gasledninger. Arbejder du med nogle af disse, kan vi levere en eller flere skydeventiler, som sikrer dig optimale arbejdsbetingelser.

  Vi er eksperter på ventilmarkedet

  Hos Lauridsen Industri er vi nogle af Europas førende eksperter på ventilmarkedet. Vi fremstiller selv egne ventiler på vores fabrikker i Frankrig, Spanien og Kina, hvor vi har nogle af de dygtigste ingeniører til at beregne og designe de forskellige skydeventiler, som kommer i mange afstøbninger og modeller. Vi stiller store krav til egen produktion, hvorfor vi gennem tester alt, før vi tilbyder det til vores kunder. Du kan være helt sikker på, at du køber ventiler hos os, som er kvalitetssikrede, da vores vision er at være én af verdens mest respekterede og velrenommerede udbydere af professionelle ventiler til brug i industrispildevand og i den maritime branche.

  Fokus på udvikling og kvalitet ikke kun på skydeventiler

  Vi har altid udviklere til at se på nye løsninger, således at vi følger med udviklingen og er på forkant med kommende udfordringer. Vi ser nye muligheder, hvilke vi eksekverer på og skaber et nyt produkt. Vi importerer desuden fra nogle af de bedste producenter i Europa, hvilket er med til at konsolidere markedet, hvor vi er en central spiller. Vi stiller mindst lige så høje krav til vores leverandører, som vi gør til os selv. Da vi lever af at levere nogle af de absolut bedste produkter på markedet, er det essentielt for vores forretning, at kvaliteten altid er af en tilpas høj standard, som vi 100% kan stå inde for.

  Få skræddersyet en skydeventil løsning til din virksomhed

  Har du behov for en helt særlig skydeventil til din virksomhed, har vi mulighed for at specialudvikle en løsning, der kan løfte din opgave. Vi kan skræddersy en helt ny og unik skydeventil til dig, således at du får lige det, du har brug for. Vi er til for at løse dine udfordringer med skydeventiler i særklasse, som giver dig mulighed for at kunne regulere dine rørledninger. Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med ventiler i solid kvalitet, som giver dig færre bekymringer, da vi udelukkende tilbyder produkter, som er holdbare i mange år, og som har en stabilitet, der ikke fås hos andre udbydere. Vil du have kvalitet frem for alt, så køb dine ventiler hos Lauridsen Industri.

  Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

 • Float ventiler
  Float...

  Se nærmere nedenfor for at finde float ventiler, som vi tilbyder til industri. Hvis du ikke finder den ønskede ventil eller om du har spørgsmål omkring vores udvalg af ventiler, så er du velkommen til at kontakte os på +45 53812141 eller send os en mail.

 • Nåleventil
  Nåleventil

  Hvis du ikke finder den ønskede nåleventil eller om du har spørgsmål omkring vores udvalg af ventiler, så er du velkommen til at kontakte os på +45 75 12 62 74 eller send os en mail.

 • Sædeventil
  Sædeventil

  Her finder du vores store udvalg af sædeventiler til industri. Hvis du ikke finder den ønskede sædeventil eller om du har spørgsmål omkring vores udvalg af ventiler, så er du velkommen til at kontakte os på +45 53812141 eller send os en mail.

 • Smede ventil
  Smede ventil

  Her kan du finde vores store udvalg af smede ventiler til industri. Uanset størrelse eller brug, så kan vi hos Lauridsen Industri hjælpe til dig, så tøv ikke med at kontakte os.

 • Støbestål ventiler
  Støbestål...

  Vi tilbyder flere forskellige typer af ventiler i støbestål. Nedenfor finder du hele vores katalog. Hvis du ikke finder hvad du skal bruge, så er du velkommen til at kontakte os på +45 53812141 eller send os en mail.

 • Kontraventil
  Kontraventil

  Hvad er en  kontraventil?

  En kontraventil har som hovedfunktion den opgave at forhindre tilbagestrømning gennem en pumpe med risiko for forurening eller blanding af væsker, eller at  forhindre baglænsløb af pumpemotorer. En kontraventil kan også, hindre tømning af ledninger og lignende. En kontraventil skal lukke i det øjeblik væskestrømningen gennem ventilen er lig med nul.

  Kontraventiler kan opdeles i to typer

  De frit bevægelige og de styrede kontraventiler. Som regel bruger man kontraventiler i rørledninger, hvor systemet kræver såkaldt envejs flow, eller til beskyttelse mod tilbageløb. Man kan også anvende en kontraventil til sikring mod brud på rør, og derved udløb af større mængde af væsker.

  Kig herunder for at se alle de kontraventiler, som vi tilbyder hos Lauridsen Industri. Hvis du ikke finder den kontraventil du skal bruge, så er du velkommen til at kontakte os på +45 53812141 eller send os en mail.

  Se også vores andre kvalitets produkter f.eks: Penstocks

 • Snavssamler
  Snavssamler

  Snavssamler udvalg fra Lauridsen Group

  Herunder kan du se hvilke typer af snavssamlere vi tilbyder til industri. Såfremt du ikke finder den snavssamler som passer til dine behov er du velkommen til at kontakte os.

 • Gummi kompensator
  Gummi...

  Vi tilbyder gummi kompensatorer til flere forskellige typer industri. Læs mere herunder for at finde den rigtige til dine behov.

 • Gummi metal rør connecter
  Gummi...
 • Vandforsyning & distribution fitting
  Vandforsy...

  Se vores nøje udvalgte ventiler inden for vandforsyning & distribution fitting her. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

 • Koblinger
  Koblinger

  Vi tilbyder koblinger i både metal og plast. Se alle vores produkter herunder. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

 • Tappe broer
  Tappe broer
 • Flanger
  Flanger

  Flanger fra Lauridsen Group

  Flanger bruges ofte til montage på rør og findes i mange tryk klasser samt som svejseflanger eller blindflanger, flangerne bestilles i de rigtige klasser og med den rigtige overfladebelægning er du i tvivl så kontakt os så hjælper vi jer gennem processen 

  Flanger til industrielt brug, se vores udvalg her under

Produkter i denne kategori

per page
Viser 1 - 9 af 22 enheder
Viser 1 - 9 af 22 enheder

Menu