Kategorier

Om os

Lauridsen Group er en familieejet virksomhed med base i Vordingborg, der igennem mange år har været lokalt førende inden for ventil-løsninger til virksomheder med mange forskellige arbejdsområder.

Vi har igennem de sidste mange år leveret dansk / europæiske producerede kvalitets-ventiler i alle afskygninger til det danske og europæiske marked.

Vi har specialiseret os inden for områder som biogas, industri og marine. Derfor garanterer vi en løsning der er holdbar inden for netop dit fagområde.

Vores kunders tilfredshed er vores absolutte topprioritet, og derfor arbejder vi for at opnå et personligt forhold til alle vores kunder, da vi føler at vi derigennem har den bedste føling med tilfredsheden hos vores kundebase.

Vi har i Covid19 krisen været med til at levere dele til respirator til det danske sundhedsvæsen på et dansk udviklet apparat fra Aalborg universitet, har du også lidt skæve opgaver løser vi det gerne for dig. 

Vi har det sidste halve år fokusereret meget på at udvide vores forretning og kan derfor med stolthed meddele at vi målsætter efter at åbne flere danske afdelinger, hos Lauridsen Group aps.

Ring og få en snak hvad vi kan gøre for jer +45 53812141 

Hilsen Kenneth Bremer 

CEO. 


Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her