Basket Strainers*

Basket Strainers*

filterenheder til kurvtype 

filtre til kurvtypen eller grydetypen er kendetegnet ved et vertikalt orienteret kammer, typisk større end det for en Y-type sil. Trykfaldet over et kurvfilter er mindre end det på tværs af Y-typen, da det har et større frit filterflade, hvilket gør kurvtypefilteret til den foretrukne type til flydende applikationer. Da kapaciteten til snavs ophobningen også er større end i filtre af Y-typen, anvendes kurven af ​​filtre også på damprørledninger med større diameter. filtre af kurvtypen kan kun installeres i vandrette rørledninger, og for større, tunge kurvefiltre skal filtrets basis understøttes.

Når man anvender filter på dampsystemer, kan der dannes en betydelig mængde kondensat. de har filtrehuse, der er designet til brug i dampsystemer,og har normalt en drænprop, som kan udstyres med en dampfælde til at fjerne kondensatet.

typer af kurvtypen findes almindeligvis i et dobbelt kammer arrangement. Et anden filter anbringes parallelt med det primære filter, og strømning kan ledes gennem en af ​​de to filtre. Dette letter rengøring af filterenheden, mens væskesystemet stadig fungerer, hvilket reducerer driftsstop for vedligeholdelse.

Har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00
+45 53 81 21 41

Produkter i denne kategori

3 items
Der er 3 varer.
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her