Fodeventil

En fodventil er en type tilbage koblings ventil, der typisk installeres ved en pumpe eller i bunden af ​​en rørledning (deraf navnet). Fodventiler fungerer som kugleventiler, men har en åben ende med et skjold eller skærm over det for at forhindre affald fra at komme ind i linjen. Ventilåbningen er designet til at være større end selve linjen, hvilket minimerer hovedtabet.

Fodeventiler findes i damme, bassiner og næsten overalt der er en pumpe. Disse specielle ventiler tillader pumpen at forblive grundet og lader væske strømme ind, men holder den i at strømme ud igen. Skærme eller kurve, der dækker ventilåbningen, har en tendens til at blive tilstoppet over tid, især i damme og brønde. Det er vigtigt at kontrollere og rengøre dine ventiler regelmæssigt for optimal ydelse. Konstruktion: Som de fleste ventiler kommer fodeventiler i forskellige materialer. Mens hver fodventil vil være lidt anderledes, er det generelle design universelt.

Det består af hovedventillegemet og linjeforbindelsen, kuglen, tætningsbæreren, tætningen og skærmen. Du bemærker, at denne ventil kan demonteres helt til rengøring. Denne bestemte model, som du kan bestille direkte fra os, har en specielt designet kuglemekanisme. Dette er ikke en standardkugle, men et vægtet kopdesign, der giver overlegen funktionalitet og holdbarhed. I modsætning til de fleste kugleformede ventiler, vil denne ventilkugle ikke rotere på plads eller skabe slidte områder, der giver mulighed for lækager.

Har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00
+45 53 81 21 41
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her