Isolationsventiler

Isolationsventiler 

Underkategorier

 • Skydeventil
  Skydeventil

  Skydeventil
  Har du en produktionsvirksomhed, hvor der er behov for en skydeventil (også kaldt gate valve), er vi hos Lauridsen group eksperter i at levere gode og stabile løsninger, som er driftssikre og robuste. Går du meget op i, at kvaliteten af en skydeventil er i top, har vi et bredt sortiment af diverse skydeventiler, som er skabt til at holde længe samt være sikre i brug. En skydeventil er udstyret med et lukkespjæld, som ved hjælp af en ventilspindel kan reguleres ind eller ud i topstykket af ventilen. Disse skydeventiler inddeles typisk i såkaldt kileskydeventiler og parallelskydeventiler. En skydeventil bruges stort set kun på rørledninger med højt tryk og høje temperaturer, men de bruges også på olie- og gasledninger. Arbejder du med nogle af disse, kan vi levere en eller flere skydeventiler, som sikrer dig optimale arbejdsbetingelser.

  Vi er eksperter på ventilmarkedet
  Hos Lauridsen Group er vi nogle af Europas førende eksperter på ventilmarkedet. Vi fremstiller selv egne ventiler på vores fabrikker i Frankrig, Spanien og Kina, hvor vi har nogle af de dygtigste ingeniører til at beregne og designe de forskellige skydeventiler, som kommer i mange afstøbninger og modeller. Vi stiller store krav til egen produktion, hvorfor vi gennem tester alt, før vi tilbyder det til vores kunder. Du kan være helt sikker på, at du køber ventiler hos os, som er kvalitetssikrede, da vores vision er at være én af verdens mest respekterede og velrenommerede udbydere af professionelle ventiler til brug i industrispildevand og i den maritime branche.

  Fokus på udvikling og kvalitet
  Vi har altid udviklere til at se på nye løsninger, således at vi følger med udviklingen og er på forkant med kommende udfordringer. Vi ser nye muligheder, hvilke vi eksekverer på og skaber et nyt produkt. Vi importerer desuden fra nogle af de bedste producenter i Europa, hvilket er med til at konsolidere markedet, hvor vi er en central spiller. Vi stiller mindst lige så høje krav til vores leverandører, som vi gør til os selv. Da vi lever af at levere nogle af de absolut bedste produkter på markedet, er det essentielt for vores forretning, at kvaliteten altid er af en tilpas høj standard, som vi 100% kan stå inde for.

  Få skræddersyet en løsning til din virksomhed
  Har du behov for en helt særlig skydeventil til din virksomhed, har vi mulighed for at specialudvikle en løsning, der kan løfte din opgave. Vi kan skræddersy en helt ny og unik skydeventil til dig, således at du får lige det, du har brug for. Vi er til for at løse dine udfordringer med skydeventiler i særklasse, som giver dig mulighed for at kunne regulere dine rørledninger. Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med ventiler i solid kvalitet, som giver dig færre bekymringer, da vi udelukkende tilbyder produkter, som er holdbare i mange år, og som har en stabilitet, der ikke fås hos andre udbydere. Vil du have kvalitet frem for alt, så køb dine ventiler hos Lauridsen Group.

  Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

 • Metallic Seated Gate Valves*
  Metallic...

  Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 • Spadeventil
  Spadeventil

  Spadeventil
  Søger du en spadeventil, hvor kvaliteten er i højsæde, således at du bliver godt udstyret med en stabil og driftssikker løsning, er vi hos Lauridsen Group klar til at løfte opgaven. Vi importerer spadeventiler, også kaldet knife gate valve, fra nogle af Europas mest velrenommerede fabrikanter og producenter. Det gør os til en af de stærkeste virksomheder, som er klar til at levere en professionel spadeventil, der kan opfylde unikke behov. Vi har fundet en niche, hvor vi kan tilbyde vores kunder nogle professionelle løsninger og produkter, som er en god investering på kort og lang sigt. Vil du have en spadeventil, der er sikker i brug og er driftig i mange år frem, er vi klar med, hvad end du har behov for. Vi skræddersyer løsninger til den enkelte kunde, hvorfor du kan få det, som du vil have det.

  Verdensklasse ventiler
  Noget af det vigtigste i forhold til fremstilling, såvel som køb af en spadeventil, er, at kvaliteten er i top. Det er en præcisionskomponent, som forudsætter, at den er holdbar og formår at skabe den fornødne tæthed, som er dens altoverskyggende funktion. Uanset hvilken type spadeventil du ønsker, har vi et produkt, med et design i verdensklasse. Vi importerer og fremstiller ud fra særlige behov til industrispildevand og den maritime branche, hvor kvaliteten er et must. Vil du gøre en god investering, der gavner dig både på kort og lang sigt? Så tilbyder vi spadeventiler i verdensklasse, som er særdeles holdbare i mange år. Vi har de løsninger, der skal til for at give dig de optimale arbejdsbetingelser.

  Kontinuerligt fokus på videreudvikling af spadeventiler
  Hos Lauridsen group arbejder vi kontinuerligt på at holde os opdateret på de skarpeste løsninger. Vi er selv i stand til at forbedre og videreudvikle på vores produkter, således at vi følger med tiden og kan levere løsninger på efterspørgsel. Når det kommer til sikkerhed i forhold til vores produkter, stiller vi os kun tilfredse med spadeventiler af høj kvalitet. Vi forsker, udvikler og tester løbende på nye løsninger, som kan imødekomme særlige behov både nu, men også i fremtiden.

  Kvalitetstestet af dygtige ingeniører
  Vi kvalitetssikrer alle vores ventiler og spadeventiler, således at de lever op til vores vanligt høje standarder. Derfor har vi en række eksperter tilknyttet, som har speciale i vores nichefag. Der er altid dygtige og kompetente ingeniører til at teste alt, hvad vi udvikler og efterfølgende tilbyder markedet. Det er din sikkerhed for, at vi altid kan udbyde en kvalitet, der er af så høj en kaliber, at du kan vide dig helt sikker på, at du får de optimale løsninger til din branche. Vi fremstiller vores egne produkter i blandt andet Spanien, Frankrig og Kina, hvor vi har strenge krav til materialevalg, nøjagtighed og produktkvalitet. Da vi lever af tilfredse kunder og forbrugere, er det i selve fremstillingsprocessen, hvor vi lægger vores store fokus.

  Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

 • Membranventiler
  Membranve...

  Nedenfor finder du vores udvalg af membranventiler. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 • Butterfly ventiler
  Butterfly...

  butterflyventiler bruges primært i industrielle applikationer og den kemiske industri samt inden for vandforsyning og vand / spildevandsbehandling. De koncentriske og enkelt-excentriske design fås som standard. Imidlertid er de dobbelte excentriske og triple-excentriske afstands ventil også tilgængelige til projekter på forespørgsel. Brug af matchede kontrolkomponenter såsom positionsindikatorer, positioneringsanlæg og procesregulatorer gør det muligt også at bruge butterflyventiler i kontrolkredsløb.

  Nedenfor finder du vores udvalg af butterfly ventiler. Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail.

 • Centriske butterfly ventiler
  Centriske...

  Butterflyventilen omfatter et ringformet legeme, hvori et ringformet elastomersæde / foring er indsat. En skive ført gennem en skaft svinger gennem en 90 ° roterende bevægelse ind i pakningen. Afhængig af version og nominel størrelse gør dette det muligt at slukke for driftstryk på op til 25 bar og temperaturer op til 210 ° C. Oftest bruges disse ventiler til mekanisk rene væsker, men kan også bruges i de rigtige materialekombinationer uden at give problemer for let slibende medier eller gasser og dampe. På grund af den store variation af materialer er butterflyventilen universelt kompatibel, for eksempel med utallige industrielle anvendelser, vand / drikkevandsbehandling, kyst- og offshoresektorer.

  butterflyventilen er også ofte et omkostningseffektivt alternativ til andre ventiltyper, hvor der ikke er strenge krav til on/off hastigheder, hygiejne eller kontrolnøjagtighed. I store nominelle størrelser på mere end DN 150 er det ofte den eneste afstengningsventil, der stadig er levedygtig. For strengere krav med hensyn til kemisk resistens eller hygiejne er der muligheden for at bruge en sommerfuglventil med et sæde lavet af PTFE eller TFM. I kombination med en PFA indkapslet rustfri stålskive er den velegnet til meget aggressive medier i den kemiske industri eller halvlederindustrien; og med en poleret rustfri stålskive kan den også bruges i fødevare- eller farmaceutisk sektor. For alle specificerede ventiltyper tilbyder Lauridsen-gruppen adskillige tilpassede tilbehør til automatisering og procesoptimering. Electr. positionsindikator, positions- og proceskontrollere, sensorsystemer.

 • Kugleventiler
  Kuglevent...

  Hvis du ikke finder den ønskede kugleventil eller om du har spørgsmål omkring vores udvalg af ventiler, så er du velkommen til at kontakte os på +45 75 12 62 74 eller send os en mail.

Produkter i denne kategori

Viser 1 - 3 af 3 enheder
Viser 1 - 3 af 3 enheder

Menu