Kugleventil med limit switch box

Kugleventil med limit switch box

Arbejder du med gas og væsker, hvor du har brug for at kunne regulere gennemstrømninger, har du behov for en ventil i god kvalitet. Hos Lauridsen Group tilbyder vi blandt andet en kugleventil (ball valve) af høj standard, som er sikker og driftig. Vi importerer fra nogle af de bedste producenter i Europa, og vi har selv egne fabrikker i Frankrig, Spanien og Kina. Vi stiller høje krav til vores leverandører, da vi lever af at levere unikke kugleventiler til særlige behov inden for både industrispildevand og den maritime branche. Vi er et seriøst foretagende, som i årevis har udviklet kugleventiler af høj kvalitet til professionelle fag, der efterspørger vores holdbare løsninger.

Vi udvikler løsninger og kugleventiler til unikke behov

Med en ventil har du mulighed for at åbne eller lukke helt for en gennemstrømning af for eksempel gas og væske. Du kan også regulere et trykfald og dermed den hastighed, som en strømmende væske har i et rørsystem. Vi udvikler løbende på nye løsninger, således at vi også er i stand til være på forkant med eventuelle efterspørgsler. Vi tager patent på vores produkter, da vi anser vores løsninger for at være de bedste og mest rentable - og vi vil ikke sættes i forbindelse med efterligninger, der ikke formår at levere den kvalitet, som vi er kendt for at tilbyde. Vil du være sikker på at få en kugleventil, der er gennemtestet, sikker og holdbar, så sørg for at vælge en ventil fra Lauridsen Industri. Vi er klar til at imødekomme dine behov - og vi kan skræddersy helt særlige løsninger og modeller til dig og din virksomhed.

Kvaliteten er altid i højsæde

En kugleventil er en form for bold eller kugle, som har et hul, der er placeret direkte i det flow, der er ved gas eller vand. Denne kan åbnes ved hjælp af et håndtag, således at der kan reguleres, stoppes og startes efter behov. Har du en produktionsvirksomhed, hvor I anvender ventil og særligt kugleventiler, kan der være et behov for at kunne slukke for produktionen om natten eller andre tidspunkter, hvor der ikke skal være løbende gennemstrømning. Vi sikrer os, at kvaliteten altid er i højsæde, da det er en helt essentiel funktion, at kugleventilen fungerer optimalt - så du kan regulere dit flow.

Vi har fokus på dine unikke behov

Vores vision og mission er at udstyre vores mange trofaste kunder med fleksible løsninger. Vi har fokus på dine behov, hvorfor vi efterkommer unikke efterspørgsler, som vi er i stand til at eksekvere på. Har du behov for noget ekstraordinært, er vi klar til at levere det. Vores dygtige ingeniører er fagligt kompetente folk, som forstår at udvikle til nichefag, hvorfor vi er den foretrukne leverandør af mange firmaer. Vil du gøre en god investering i en god og solid kugleventil, der holder i mange år, er vi hos Lauridsen Group parate til at hjælpe dig.

Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

Har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00
+45 53 81 21 41

Underkategorier

Produkter i denne kategori

27 items
Der er 27 varer.
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her