Skydeventil

Skydeventil

Har du en produktionsvirksomhed, hvor der er behov for en skydeventil (også kaldt gate valve)

Hos Lauridsen Industri eksperter i at levere gode og stabile løsninger, som er driftssikre og robuste. Går du meget op i, at kvaliteten af en skydeventil er i top, har vi et bredt sortiment af diverse skydeventiler, som er skabt til at holde længe samt være sikre i brug. En skydeventil er udstyret med et lukkespjæld, som ved hjælp af en ventilspindel kan reguleres ind eller ud i topstykket af ventilen. Disse skydeventiler inddeles typisk i såkaldt kile skydeventiler og parallel skydeventiler. En skydeventil bruges stort set kun på rørledninger med højt tryk og høje temperaturer, men de bruges også på olie- og gasledninger. Arbejder du med nogle af disse, kan vi levere en eller flere skydeventiler, som sikrer dig optimale arbejdsbetingelser.

Vi er eksperter på ventilmarkedet

Hos Lauridsen Industri er vi nogle af Europas førende eksperter på ventilmarkedet. Vi fremstiller selv egne ventiler på vores fabrikker i Frankrig, Spanien og Kina, hvor vi har nogle af de dygtigste ingeniører til at beregne og designe de forskellige skydeventiler, som kommer i mange afstøbninger og modeller. Vi stiller store krav til egen produktion, hvorfor vi gennem tester alt, før vi tilbyder det til vores kunder. Du kan være helt sikker på, at du køber ventiler hos os, som er kvalitetssikrede, da vores vision er at være én af verdens mest respekterede og velrenommerede udbydere af professionelle ventiler til brug i industrispildevand og i den maritime branche.

Fokus på udvikling og kvalitet ikke kun på skydeventiler

Vi har altid udviklere til at se på nye løsninger, således at vi følger med udviklingen og er på forkant med kommende udfordringer. Vi ser nye muligheder, hvilke vi eksekverer på og skaber et nyt produkt. Vi importerer desuden fra nogle af de bedste producenter i Europa, hvilket er med til at konsolidere markedet, hvor vi er en central spiller. Vi stiller mindst lige så høje krav til vores leverandører, som vi gør til os selv. Da vi lever af at levere nogle af de absolut bedste produkter på markedet, er det essentielt for vores forretning, at kvaliteten altid er af en tilpas høj standard, som vi 100% kan stå inde for.

Få skræddersyet en skydeventil løsning til din virksomhed

Har du behov for en helt særlig skydeventil til din virksomhed, har vi mulighed for at specialudvikle en løsning, der kan løfte din opgave. Vi kan skræddersy en helt ny og unik skydeventil til dig, således at du får lige det, du har brug for. Vi er til for at løse dine udfordringer med skydeventiler i særklasse, som giver dig mulighed for at kunne regulere dine rørledninger. Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med ventiler i solid kvalitet, som giver dig færre bekymringer, da vi udelukkende tilbyder produkter, som er holdbare i mange år, og som har en stabilitet, der ikke fås hos andre udbydere. Vil du have kvalitet frem for alt, så køb dine ventiler hos Lauridsen Industri.

Hvis du ikke finder hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte os.

Har du brug for hjælp?
Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os.
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00
+45 53 81 21 41

Underkategorier

Produkter i denne kategori

51 items
Der er 51 varer.
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her